Demirdöküm Nepto Kombiye Oda Termostadı Parametre Ayarı nasıl yapılır?

Demirdöküm Nepto Kombiye Oda Termostadı Parametre Ayarı nasıl yapılır?

oda termostat bağlantı uçlarının kombinin içindeki klemenslere bağladığınızı kabulle aşağıdaki parametre ayarlarını yaparak oda termostatını devreye alabilirsiniz. aksi takdirde oda termostatı hiç bağlanmamış gibi kombi çalışmaya devam eder.

kombinin karşısına geçin ve düğmelerin yerini belirleyip aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız işlem sırasını karıştırırsanız parametre ayarlarını bozabilirsiniz.

1nolu dügme: soldaki dügme 
2nolu dügme:ortadaki reset butonu 
3 nolu dügme: sağdaki dügme 



3 Nolu düğmeyi max konumuna getirin, 1 nolu düğmeyi (2 saniye içinde) OFF konumundan min-maks arasına 3 kere getirin, min-maks arasında bırakın.ekranda --işareti belirecektir. 
3 nolu düğmeyi min-maks arasında gezdirerek 11 değerinde bırakın 
2 nolu tuşa bas 
1 nolu düğmeyi min-maks arasında çevirin. Düğme min den maks a çevirilirken; P04(oda termostatı konumu); parametresine gelin 
İlgili parametre geldikten sonra parametre içine girilerek ayar değerinin görülebilmesi için 2 nolu tuşa (reset ) 2 saniye boyunca basıllı tutulur. 

İlgili parametre değeri değiştirilmek istenirse 1 nolu düğme kullanılır. Saat yönünde değer artar, saat yönünün tersine değer azalır.(0 olan deger 1 olarak ayarlanır.oda termostatı aktif olur.) 
Parametre değeri kaydedilmek istenirse 2 nolu tuşa (reset )bir kere basılıp bırakılır. Ekranda bir sonraki parametre belirecektir 

Bir üst menüye çıkmak için 3 nolu düğmeyi yaz konumuna getir sonra tekrar kış konumuna al. 
Tamamen çıkmak için 3 nolu düğmeyi kış konumuna alıp tekrar yaz konumuna getir, hangi konumda (yaz / kış) kullanılmak isteniyorsa o konumda bırak.

Denenmiş ve sonuç alınmış uygulamadır.


NOt: işlem esnasında doğabilecek hata ve zararlardan firmamız sorumlu değildir. tamamen bilgilendirme amaçlıdır.

www.sattesisat.com

Yorumlar